Jelentkezés

A jelentkezés feltételei

 

A moduláris képzési rendszer célja, hogy a képzési követelményeket sikeresen teljesítő hallgatók korszerű elméleti és gyakorlati tudásuk birtokában a választott képzési útvonal végén képesek legyen a hozzájuk forduló családok, gyermekek számára magas szintű szakmai segítséget nyújtani. Képzéseink során közös alapként tekintünk a hallgatók már meglévő pedagógiai, pszichológiai szaktudására, és erre építjük a BHRG modell sikeres alkalmazáshoz szükséges speciális tudásanyagot.

A képzésre az alábbi végzettségekkel rendelkezők jelentkezését tudjuk elfogadni:

 1. Pedagógus képzésben szerzett felsőfokú végzettséggel (diploma, BA, MA):
  1. csecsemő – és kisgyermeknevelő,
  2. óvodapedagógus,
  3. konduktor,
  4. gyógypedagógus,
  5. tanító,
  6. tanár.
 2. Bölcsészettudományi képzésben szerzett felsőfokú végzettséggel (diploma, BA, MA):
  1. pszichológus,
  2. mentálhigiénés segítő szakember.
 3. Egészségügyi képzésben szerzett felsőfokú végzettséggel (diploma, BA, MA):
  1. orvos,
  2. védőnő,
  3. gyógytornász.
 4. Társadalomtudományi képzésben szerzett felsőfokú végzettséggel (diploma, BA, MA):
  1. szociálpedagógus.

Minden jelentkezési lap kitöltésekor szükséges az adatvédelmi tájékoztatót megismerni, melyet a következő linken találnak: Adatkezelési tájékoztató

Felhívjuk jelentkezőink figyelmét, hogy ...

 • a 2020-ban induló képzéseinkre új hallgatók jelentkezését már nem tudjuk fogadni. A várólistán lévőket folyamatosan tájékoztatjuk az induló képzésekről. Kérjük, keressék fel weboldalunkat később, amikor ismét megnyitjuk a jelentkezés lehetőségét.
 • a képzési rendszerhez szervesen csatlakozó szintentartási, frissítési rendszerben induló Alapmodul, Neuromodul és kibővített Vizsgálómodul 1 képzésekre továbbra is várjuk a moduláris rendszer bevezetése előtt egyéni TSMT, csoportos TSMT, HRG terapeuta vagy ÁMV vizsgáló végzettséget szerzett szakemberek jelentkezését. Számukra külön képzéseket szervezünk, melyekre új, a BHRG modellben végzettséggel nem rendelkező hallgatókat nem tudunk fogadni.
 • a választott képzési útvonalon szereplő modulok egymásra épülnek, így azok elvégzése csak a képzési útvonalban feltüntetett sorrendben lehetséges. Kérjük, jelentkezés előtt figyelmesen tanulmányozzák a 4 lehetséges képzési útvonalat, és az egyes modulok leírását, hogy biztosan ki tudják választani a céljaiknak és lehetőségeiknek leginkább megfelelőt!
 • Vizsgáló II. Modul (LongiKid) képzésen való részvétel alapfeltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen a gyermekek mozgásos felmérését lehetővé tevő megfelelő egészségügyi állapottal. Hajlandó legyen saját élmény szinten mozgásos terhelésnek alávetni magát. A LongiKid eszközrendszeréhez tartozó vizsgáló eszközökön megtapasztalni, majd helyesen kivitelezni a gyerekektől elvárt mozgásokat.
 • terapeuta képzéseken való részvétel alapfeltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen a gyermekek mozgásfejlesztését lehetővé tevő mozgáskészséggel, megfelelő egészségügyi állapottal. Hajlandó legyen saját élmény szinten intenzív mozgásos terhelésnek alávetni magát. Képes legyen az ontogenetikus fejlődésmenet állomásain végighaladva saját élmény szinten megtapasztalni, majd helyesen kivitelezni az egyes alapvető mozgásformákat (gurulás, kúszás, mászás, járások, ugrások, bukfencezés stb), illetve a TSMT alapvető eszközrendszeréhez tartozó mozgásfejlesztő eszközökön megtapasztalni, majd helyesen kivitelezni az elvárt mozgásokat. A tanfolyamon várható, közepesnél erősebb fizikai igénybevételnek megfelelő terhelhetőség eléréséhez javasoljuk a rendszeresen nem mozgó jelentkezők számára a tanfolyam előtti aktív mozgás, edzés megkezdését.