GYIK

Kedves Érdeklődőink! 

 

Az alábbiakban igyekeztünk összefoglalni néhány olyan kérdést, ami gyakorta felmerül az érdeklődések során. Bízunk benne, hogy az információkkal segíthetünk közelebb kerülni a képzési rendszerünk megismeréséhez.

 

Mikor indul a következő képzés és hol lehet jelentkezni?

Jelenleg több száz fővel túljelentkezés van az alapmodul képzésre amivel el tud indulni bármelyik képzési útvonal. Ez okból bizonytalan ideig fel kell függesztenünk a lehetőséget a várólistára történő feliratkozásban. Amennyiben újra indul a jelentkezési lehetőség, a weboldalunkon, a jelentkezés menüpont alatt fogjuk nyilvánosságra hozni.

Mennyibe kerülnek a képzések és hány napos, hány órás képzésekről van szó?

A képzések aktuális árait a weboldalunkon az árak menüpont alatt találják meg, ahol a képzés időtartama is megtalálható. A képzéseinket igyekszünk maximálisan hallgatóbarát megoldásban részben hétköznap, részben hétvégén megvalósítani. A konkrét időpontokról mindig az adott csoportban résztvevőket elektronikus formában tájékoztatjuk.

Hogyan lehet elvégezni a terapeuta képzést?

A weboldalon a képzés menüpont alatt olvashat bővebben a képzési útvonalakról, ami bemutatja, hogy milyen modulok elvégzésével tudja megkezdeni a terapeuta képzést. Amennyiben már elvégezte valamely modulunkat, vagy korábban végzett TSMT terapeuta, kérjük a képzés menüponton belül a frissítés menüpontot válassza az informálódásra.

Milyen végzettség szükséges?

A képzés megkezdéséhez befejezett felsőfokú szakirányú végzettség szükséges. Emellett motivációs levelet is szükséges írni, arról, hogy milyen okból, milyen célból szeretné megkezdeni a tanulmányait. A felsőfokú végzettség lehet például a teljesség igénye nélkül orvosi, pedagógusi, logopédusi, védőnői, gyógypedagógusi vagy gyógytornászi, de minden képzés alatt elolvasható a konkrét célcsoport a részvételre.

Lehetséges-e pontokat, pedagógusi óraszámokat gyűjteni?

Igen lehetséges! Képzéseink annyi pedagógiai óraszámot jelentenek, ahány órás maga a képzés. Például a Longikid tanfolyam esetében a képzés 84 pontot ér.